Στείλτε το κείμενο της αγγελίας σας στο aggeliespress@hotmail.com.

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Κερδίστε την μάχη των προσλήψεων

Με χαρά και τιμή η Μάρω Μπανάκου κι εγώ, σας παρουσιάζουμε το βιβλίο μας με τίτλο ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ.
Ο σκοπός του είναι να συμβάλλει στην άριστη παρουσίαση των επαγγελματιών, νέων ή και έμπειρων στους εργοδότες, προκειμένου να αποκτήσουν ή να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους.
Κατά το πρώτο μέρος του βιβλίου αναλύουμε την μέθοδο κατάρτισης βιογραφικών σημειωμάτων καθώς και διεξαγωγής συνεντεύξεων πρόσληψης, κατά το δεύτερο μέρος όμως συμβουλεύουμε τους επαγγελματίες όλων των ηλικιών πώς να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους ως επαγγελματίες.
Συνιστάται ιδιαίτερα σε φοιτητές και επαγγελματίες έως 40 ετών, είναι όμως χρήσιμο σε ανθρώπους μεγαλύτερων ηλικιών οι οποίοι βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας. Μεταφέραμε σε αυτό τις εμπειρίες μας, ενώ δεν υπάρχει ούτε μία σελίδα θεωρίας, όλο το περιεχόμενο είναι βγαλμένο μέσα από την καθημερινή πράξη.
Μας χαροποιεί ένα ακόμα γεγονός: ο πίνακας περιεχομένων του βιβλίου μας είναι τριπλάσιος σε σχέση με τους αμέσως επόμενους ανταγωνιστές μας, ευρωπαίους και αμερικανούς, όπως προκύπτει από αναλυτική έρευνά μας.
Θέλουμε έτσι να ελπίσουμε, ότι όλοι οι «της ημετέρας παιδείας μετέχοντες» αποκτούν πρώτοι ένα σημαντικό υπερ-όπλο διοικητικής σκέψης.
Το βιβλίο μπορείτε να βρείτε από την επόμενη εβδομάδα σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδος ή να το προμηθευτείτε στέλνοντας σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας: http://www.cremedelacreme.gr/el/company/publications 

Μιχάλης Σερασκέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε τη δική σας αγγελία στο aggeliespress@hotmail.com