Στείλτε το κείμενο της αγγελίας σας στο aggeliespress@hotmail.com.

Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010

Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Χώρες‏...

Θέλετε να κάνετε τον γύρο του κόσμου;
Τώρα μπορείτε διαβάζοντας ένα μόνο βιβλίο « Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 Χώρες».
Ένας ταξιδιωτικός οδηγός γραμμένος από μια έμπειρη tour leader, την Εύη Δημητριάδου, που επί 15 αδιάλειπτα χρόνια διασχίζει τις 5 ηπείρους, περιηγείται περισσότερες από 15 χώρες και ζει την καθημερινότητα σε περισσότερες από 500 πόλεις.
Μαζί της θα ταξιδέψετε από το πολυπολιτισμικό Λονδίνο, την Περσία της τέχνης, την Κένυα με τα άγρια ζώα, την ασύλληπτης φυσικής ομορφιάς Γαλλική Πολυνησία, την Παταγονία των πάγων, την Καμπότζη των πέτρινων μνημείων....
Γραμμένο ανά ήπειρο και ανά χώρα, σεργιανίζετε στην ιστορία, την γεωγραφία, τον τρόπο ζωής, τα αξιοθέατα, τις αγορές, την τποπική κουζίνα, τα ξενοδοχεία κι αποκτάτε την αίσθηση του κάθε τόπου.
Στο τέλος του βιβλίου δε, ένα ψυχολογικό –ταξιδιωτικό τεστ σας βοηθάει να ανακαλύψετε ποιοί προορισμοί σας ταιριάζουν, ενώ το παράρτημα όπου αναφέρεται η κατάλληλη εποχή για κάθε χώρα σας διευκολύνει ώστε να είστε σίγουροι για το που, πότε και γιατί να ταξιδέψετε.
Ο παγκόσμιος ταξιδιωτικός οδηγός απευθύνεται σε όσους ταξιδεύουν επαγγελματικά ή για ψυχαγωγία, σε εκείνους που ονειρεύονταιι ταξίδια και σε όλους αυτούς που θέλουν να γνωρίζουν τον κόσμο.
Η Εύη Δημητριάδου γεννήθηκε στις 5 Απριλίου 1970 στην Αθήνα. Μετά την αποφοίτηση της από το Αμερικάνικο Κολέγιο Ελλάδος, συνέχισε τις σπουδέ ςτης σε αυτό με ειδίκευση στο Marketing Managemenet. Εργάστηκε 2 χρόνια ως υπεύθυνη διαφήμισης και προώθησης πωλήσεων σε πολυεθνική εταιρία. Παραιτήθηκε κι έκτοτε ταξιδεύει για περισσότερα από 15 χρόνια από χώρα σε χώρα και από ήπειρο σε ήπειρο ως συνοδός γκρουπ, συνεργάτης των μεγαλύτερων ταξιδιωτικών γραφείων. Το 2003 πήρε μέρος σε ανθρωπιστικές αποστολές στα σύνορα Ιράκ – Ιορδανίας και στο Αφγανιστάν. Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά, Ιταλικά και Γερμανικά.
Σε περίπτωση επικοινωνίας evddim@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε τη δική σας αγγελία στο aggeliespress@hotmail.com