Στείλτε το κείμενο της αγγελίας σας στο aggeliespress@hotmail.com.

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Εμπορική αποστολή στην Κίνα

200 ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΕΣ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
6 ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟΙ ΚΛΑΔΟΙ
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ & ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ

Η σημαντική αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πόλη Chanhgchun, στην επαρχία Jilin, Βορειοανατολικά του Πεκίνο, στην αρχή της Χερσονήσου της Κορέας, στις 4-6 Σεπτεμβρίου 2010, και θα φέρει σε επαφή επιχειρήσεις από έξι διαφορετικούς κλάδους με στόχο την ανάπτυξη εμπορικών, τεχνολογικών και επιχειρηματικών συνεργασιών ανάμεσα σε ευρωπαϊκές και κινεζικές επιχειρήσεις.
Μόλις κυκλοφόρησε ο αναλυτικός κατάλογος με τα προφίλ, τα προϊόντα και τις προτάσεις συνεργασίας που αναζητούν 200 προσεκτικά επιλεγμένες Κινεζικές επιχειρήσεις. Οι κλάδοι που αντιπροσωπεύονται είναι οι ακόλουθοι:
 Περιβάλλον
 Ηλεκτρονικά & Ηλεκτρολογικά
 Τρόφιμα & Αγροτικά
 Μηχανήματα
Αυτοκινητοβιομηχανία
Εξοπλισμός Σιδηροδρόμων
Για κάθε ευρωπαϊκή επιχείρηση θα διαμορφωθεί ένα ξεχωριστό πρόγραμμα προκαθορισμένων συναντήσεων με τις κινέζικες επιχειρήσεις που θα επιλέξει.
Η εκδήλωση Euro China Business Meeting είναι ίσως η πιο γρήγορη, οικονομική και εγγυημένη μέθοδος για τους έλληνες επιχειρηματίες που θέλουν να βρουν συνεργάτες στην ανερχόμενη οικονομική υπερδύναμη.
Η εκδήλωση οργανώνεται από την κυβέρνηση της Jilin και τον οργανισμό ΜΕCEC πού έχει πολύχρονη πείρα στην ανάπτυξη ευρωκινεζικών επιχειρηματικών συνεργασιών. Η Ευρωπαϊκή αποστολή οργανώνεται από ένα δίκτυο επίσημων φορέων σε 12 Ευρωπαϊκές χώρες.
Συντονιστής του προγράμματος για την Ελλάδα, είναι η εταιρία Global Greece, μέσω της οποίας μπορείτε να λάβετε μέρος, να προκαθορίσετε συναντήσεις με τις επιχειρήσεις που σας ενδιαφέρουν. H Global Greece θα φροντίσει για τη μετάβαση, τη διαμονή, τα γεύματα και τις παράλληλες εκδηλώσεις, ούτως ώστε οι συμμετέχοντες να επικεντρωθούν αποκλειστικά στις επιχειρηματικές τους επιδιώξεις.
Έχουμε ετοιμάσει αναλυτικό πρόγραμμα για την εμπορική αποστολή στην εκδήλωση αυτή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Global Greece e-mail: info@globalgreece. gr προκειμένου να παραλάβουν δωρεάν τον κατάλογο των επιλεγμένων κινεζικών επιχειρήσεων με τις προτάσεις συνεργασίας τους καθώς και για να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
Για την Global Greece
Μπάμπης Φιλαδαρλής
Εθνικός Σύμβουλος της εκδήλωσης
για την Ελλάδα

Global Greece - International Business Projects
Thomas Building, 9th km. Thessaloniki – Thermi, POBox. 60689, 570 01 Thessaloniki, Greece
Tel: +30 2310474191, Fax: +30 2310474192, Email: info@globalgreece.gr  Web: http://www.globalgreece.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε τη δική σας αγγελία στο aggeliespress@hotmail.com