Στείλτε το κείμενο της αγγελίας σας στο aggeliespress@hotmail.com.

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Εasyfranchise‏

Νέα εταιρία στον όμιλο SO EASY
Διεύρυνση δικτύου και διεθνή ανάπτυξη προσφέρει η easyfranchise στις ελληνικές εταιρίες franchise

Με ουσιαστική διαφοροποίηση και εξειδίκευση στη δημιουργία, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και υποστήριξη δικτύων πωλήσεων και franchise, δημιουργήθηκε μια νέα εταιρεία παροχής υπηρεσιών franchise και retailing.
Η νέα εταιρεία που ακούει στο όνομα easyfranchise δημιουργήθηκε από τον Όμιλο επιχειρήσεων So easy. Ο Όμιλος έχει βαθιά τεχνογνωσία στη δημιουργία, την οργάνωση και υποστήριξη κερδοφόρων δικτύων, αφού ο ίδιος διαχειρίζεται, λειτουργεί και υποστηρίζει περισσότερα από 170 franchised καταστήματα, ενώ τα στελέχη της εταιρείας, πρωτοπόροι στο χώρο της ελληνικής δικαιόχρησης, έχουν συμβάλλει στην ανάπτυξη περισσότερων από 1000 σημείων πώλησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για 100 και πλέον εταιρίες – franchisors.
Η ουσιαστική διαφοροποίηση φαίνεται άμεσα και από το νέο one-stop-shop franchise portal της εταιρίας στη διεύθυνση http://www.easyfranchise.gr/ . Ο σεβασμός και ο πελατοκεντρικός χαρακτήρας αντιμετώπισης κάθε υφιστάμενου ή εν δυνάμει δικαιοπαρόχου αποτελούν κεντρικό συστατικό της φιλοσοφίας της εταιρίας. Η μοναδικότητα του κάθε franchise φαίνεται και στο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι υποψήφιοι δικαιοδόχοι, οι οποίοι θα βρουν στις ηλεκτρονικές σελίδες της εταιρίας την πιο ολοκληρωμένη πύλη ενημέρωσης για το θεσμό της δικαιόχρησης. Επιπλέον, κάθε δικαιοδόχος εξυπηρετείται άμεσα από ένα επιτελείο έμπειρων και θετικών στελεχών, ενώ η easyfranchise έχει ετοιμάσει για κάθε μια από τις εταιρίες - franchisors που της έχει εμπιστευτεί την εξεύρεση δικαιοδόχων και την ανάπτυξη του δικτύου τους, μια μοναδική ηλεκτρονική παρουσίαση, η οποία τους ενημερώνει, σε ένα υψηλού επιπέδου περιβάλλον, για την επιθυμητή επιχειρηματική πρόταση, αλλά και τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του θεσμού.
Μοναδική είναι και η εξειδίκευση της easyfranchise στο τομέα της διεθνούς ανάπτυξης ελληνικών σημάτων. Ήδη έχει βοηθήσει ελληνικές επιχειρήσεις στη διείσδυση τους σε περισσότερες από 20 χώρες, σε Δυτική και Ανατολική Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Άπω Ανατολή και Βόρειο Αφρική. Στρατηγικές συνεργασίες με εξειδικευμένους τοπικούς συνεργάτες και ένα παγκόσμιο δίκτυο εξασφαλίζουν στις ελληνικές εταιρίες μοναδικές προοπτικές ανάπτυξης με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος και εγγυημένα αποτελέσματα.
Με τον τρόπο αυτό δίνει ουσιαστική λύση στη κρίση της μικρο-μεσαίας επιχείρησης και στο αδιέξοδο της ελληνικής αγοράς, ανοίγοντας τις πόρτες σε νέες, διεθνείς αγορές, με μεγαλύτερη δυναμική, προοπτικές υψηλής κερδοφορίας και με ελάχιστο ρίσκο. Η τεχνογνωσία της easyfranchise εξασφαλίζει αποτελέσματα, αφού εφαρμόζονται ειδικές διαδικασίες, πρακτικές και μια μεθοδολογία, η οποία βασίζεται στην πολύχρονη εμπειρία της εταιρίας.
Όλες αυτές οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σε ένα ειδικό πακέτο υπηρεσιών που απευθύνεται στον έλληνα δικαιοπάροχο, ενώ η εταιρία αμείβεται με βάση την επίτευξη αποτελεσμάτων, που αποδεικνύει, ότι η easyfranchise πιστεύει στη δυναμική των ελληνικών συστημάτων δικαιόχρησης.
easyfranchise

Panos Patronidis
Franchise & International Development
108, Kountouriotou Str. 18532 Peiraius, Greece
tel. +30210 4225424
Email: sales@easyfranchise.gr
http://www.easyfranchise.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε τη δική σας αγγελία στο aggeliespress@hotmail.com