Στείλτε το κείμενο της αγγελίας σας στο aggeliespress@hotmail.com.

Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Απολαύστε με γρήγορες ταχύτητες τις ευρυζωνικές υπηρεσίες 3G‏

Aπό το http://www.gps-com.gr/

Η ισχύς του σήματος είναι ο πλέον καθοριστικός παράγοντας για να έχουμε γρήγορες ταχύτητες στις ευρυζωνικές υπηρεσίες τρίτης γενιάς (3G).
Δυστυχώς όμως στις περισσότερες περιοχές το σήμα 3G είναι ασθενές (2-4 μπάρες) με αποτέλεσμα η σύνδεση να διακόπτεται συνεχώς και οι ταχύτητες, - οταν κατορθώσουμε να συνδεθούμε - να θυμίζουν παλαιολιθικές εποχές με σύνδεση ΕΠΑΚ!!!
Εκτός όμως από το ασθενές σήμα, αντιμετωπίζουμε και το γεγονός ότι τα περισσότερα από τα 3G USB modem/Sticks που προσφέρουν οι παροχοι της κινητής τηλεφωνίας, δεν διαθέτουν υποδοχή για εξωτερική κεραία, που αν συνδεόταν με το 3G modem/Stick θα ενίσχυε ικανοποιητικότατα το ασθενές σήμα.
Τέλος, σε πολλές περιπτώσεις εχουμε το φαινόμενο να υπάρχει πλήρες σήμα (5 μπάρες) εκτός του χώρου που βρισκόμαστε, ενώ εντός του χώρου το σήμα να είναι ασθενές (2-4 μπάρες) Για τις παραπάνω περιπτώσεις, υπάρχουν αντίστοιχα οι λύσεις:
Αν το 3G USB/stick modem διαθέτει υποδοχή για κεραία, τοτε συνδέουμε την κεραία 3G στην υποδοχή που διαθέτει το 3G USB modem/Stick μας. Η ενίσχυση του σήματος θα είναι σε ποσοστό 50-55% και οι ταχύτητες που θα επιτυγχάνουμε θα είναι σχεδόν στο μέγιστο θεωρητικό επίπεδο που προσφέρει ο πάροχος.
Αν το 3G USB/stick modem δεν διαθέτει υποδοχή για εξωτερική κεραία, τότε τυλίγουμε τον ιμάντα της επαγωγικής κεραίας InductivePAD σε οποιοδήποτε USB GSM modem/Stick και συνδέουμε στον ακροδέκτη του την 3G κεραία . Η ενίσχυση θα είναι σε ποσοστό 20-25% και οι ταχύτητες που επιτυγχάνουμε θα είναι ικανοποιητικές.
Αν θέλουμε να καλύψουμε εναν ευρύτερο χώρο, τοτε εγκαθιστούμε τον mini αναμεταδότη 3G εντος του χώρου (ο mini αναμεταδότης καλύπτει χώρο ως και 120τμ.) Η ενίσχυση του σήματος θα είναι σε ποσοστό ως και 100% και οι ταχύτητες που θα επιτυγχάνουμε θα είναι στο μέγιστο θεωρητικό επίπεδο που προσφέρει ο πάροχος. Ο Αναμεταδότης ειναι plug-and-play και μπορεί να τον τοποθετήσει ο οποιοσδήποτε εχει ελάχιστες γνώσεις ηλεκτρολογίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε τη δική σας αγγελία στο aggeliespress@hotmail.com