Στείλτε το κείμενο της αγγελίας σας στο aggeliespress@hotmail.com.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

"Πού πήγαν τα Χριστούγεννα;" και άλλα 10 δωρεάν παιδικά ebook με αφήγηση από τον Μικρό Αναγνώστη του ΕΚΕΒΙ

http://elektronikosanagnostis.blogspot.com/

Στον "Μικρό Αναγνώστη", το εξειδικευμένο site του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) για παιδιά από 6 έως 12 ετών, αλλά και μικρότερης ηλικίας, υπάρχει αρκετό υλικό για να προσελκύσει τα παιδιά στην ανάγνωση και το βιβλίο. Η αναζήτηση βιβλίων και βιβλιοθηκών γίνεται πιο ευχάριστη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες των παιδιών, υπάρχουν προτάσεις για δραστηριότητες, συντεύξεις με συγγραφείς και εικονογράφους, υλικό για δασκάλους και -ενημερωμένο- ημερολόγιο με εκδηλώσεις που αφορούν το βιβλίο.
Ανάμεσα σε αυτά υπάρχει και η ενότητα "Να σου πω μια ιστορία", όπου ηθοποιοί διαβάζουν ένα παιδικό βιβλίο το οποίο παράλληλα μπορούμε να δούμε και να διαβάσουμε και εμείς μέσα από τον browser (μην ξεχάσετε να πατήσετε F11/full screen). Η ενότητα ανανεώνεται σε εβδομαδιαία βάση με ένα βιβλίο συναφές με την εποχή. Συνολικά έχουν ανέβει 11 τέτοια ebook με αφήγηση (στη σελίδα Να σου πω μια ιστορία και στο αρχείο της ίδιας σελίδας).
Έτσι, για τα Χριστούγεννα, βρίσκουμε το βιβλίο "Πού πήγαν τα Χριστούγεννα;" (κείμενο: Βαγγέλης Ηλιόπουλου, εικονογράφηση Κιάρας Φεντέλε, εκδόσεις Πατάκης), όπου η μικρή Νιάνια, με τη φωνή της Λουκίας Μιχαλοπούλου, είναι αποφασισμένη να βρει το πραγματικό μήνυμα των εορτών, ενώ για την Πρωτοχρονιά, μπορούμε να ακούσουμε και να διαβάσουμε τη "Μαγεία των Χριστουγέννων" (εκδόσεις susaeta), όπου ο Άγιος Βασίλης, με τη φωνή του ηθοποιού Γιάννη Καλαβριανού, μας ξεναγεί αυτοπροσώπως στο σπίτι του και μοιράζεται μαζί μας μερικά από τα μυστικά του. Έχει ανακοινωθεί και βιβλίο "Ένας καλικάντζαρος που έχασε το δρόμο" (του Βαγγέλη Τασιόπουλου, σε εικονογράφηση του Χρήστου Δήμου και με τη φωνή του Γιώργου Γλάστρα, εκδόσεις Σύγχρονοι Ορίζοντες), αλλά δεν έχει ανέβει ακόμα.
Και τα βιβλία που έχουν ανέβει τις προηγούμενες εβδομάδες, παρόλο που δεν αφορούν τις γιορτές, έχουν στο σύνολό τους ενδιαφέρον, καθώς πρόκειται για προσεγμένες επιλογές. Ανάμεσά στους βρίσκουμε την "Πουπού και την Καρλότα" του Ευγένιου Τιβιζά (εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα ), μια ιστορία έρωτα μιας αλεπούς για μία κότα, τα "Αδέσποτα" της Σοφίας Ζαραμπούκα (εκδόσεις Μεταίχμιο), που πηγαίνουν μια βόλτα στην πορεία του Πολυτεχνείου, με αφορμή την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου, και την έκδοση "Όλοι γεννιόμαστε ελεύθεροι" (εκδόσεις Παπαδόπουλος), με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (10 Δεκεμβρίου).

Διαβάστε επίσης:
"Το μεγάλο ταξίδι του μικρού αστεριού", παιδικό παραμύθι εφαρμογή από τους δημιουργούς του iSouvlaki (promo codes 1, 2)
"Ο Άγιος Βασίλης και το διαβολάκι", εφαρμογή-ebook για iPad, iPhone από τον Καστανιώτη (promo codes)
Το ιστορικό "αλφαβητάριο", δωρεάν εφαρμογή-ebook για iPad, iPhone από τις εκδόσεις Καστανιώτη
PadTales "Η καλύτερη μέρα του καλοκαιριού", παιδικό ebook για iPhone, iPad
"Ένα καινούργιο ζωάκι", παιδικό ebook από τις Εκδόσεις Ψυχογιός για iPad και iPhone
Ο Τομ είναι τιμωρία", δωρεάν παιδικό ebook από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος
"Ηρακλής", διαδραστικό παιδικό ebook από τις εκδ. Παπαδόπουλος

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

e-shop.gr: Fujitsu laptops, HP πολυμηχάνημα και πολλά gadgets σε προσφορά!‏






ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 9:00-20:00 ΣΤΟ 210 81.78.700
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ME FAX ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΣΤΟ 210 68.35.837
ΚΑΙ ΜΕ EMAIL ΣΤΟ sales@e-shop.gr

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Σεμινάριο Εμπορικής Αλληλογραφίας...

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010 (09:00 - 13:00)
στο 
CLASSICAL ATHENS IMPERIAL, Αχιλλέως & Μ. Αλεξάνδρου
Πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα.


ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση ποιοτικής εικόνας της επιχείρησης έχουν οι γραπτές επιστολές σε πελάτες, προμηθευτές, συναδέλφους, υπηρεσίες κλπ. Η σύνταξη των επιστολών αυτών πρέπει να ακολουθεί ένα σύστημα κανόνων, που οδηγούν σε ποιοτικά αποτελέσματα.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της σημασίας της γραπτής επικοινωνίας για τη διαμόρφωση της εταιρικής εικόνας της επιχείρησης, καθώς και των βημάτων σύνταξης μίας επιτυχημένης επιστολής. Οι συμμετέχοντες μετά το πέρας του σεμιναρίου και χρησιμοποιώντας ειδικά εργαλεία που θα τους δοθούν δωρεάν θα είναι σε θέση να συντάξουν ποιοτικά άρτιες εμπορικές επιστολές.


ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ: σε executive assistants, γραμματείς διευθύνσεων και διοικητικούς υπαλλήλους, που έχουν την ευθύνη της σύνταξης των επιχειρηματικών επιστολών. Επίσης, απευθύνεται σε στελέχη πωλήσεων και γενικότερα σε κάθε στέλεχος, που επιθυμεί να αποκτήσει γνώση για τις καλές πρακτικές γραπτής επικοινωνίας που θα αναδεικνύουν τον επαγγελματισμό και την ποιοτική εικόνα της εταιρείας.


ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Συνήθη λάθη, που εκθέτουν την επιχείρηση
Format επιστολής
Πότε θα πρέπει να χρησιμοποιούμε επίσημη γλώσσα
Τρόπος χαιρετισμού & κλεισίματος επιστολής
Δεοντολογία υπογραφών
Εσωτερική επικοινωνία
Παραλήπτες & αποδέκτες κοινοποίησης
Ποιοτικά χαρακτηριστικά της επιτυχημένης επιστολής – Περιεχόμενο & Δομή
Είδη επιστολών (απαντητική, διαμαρτυρίας, παραγγελίας, αναγνώρισης, διευθέτησης κλπ). Πώς τις συντάσσουμε
Πως συντάσσεται:
Μία επιστολή πωλήσεων
Μία επιστολή διαμαρτυρίας
Ένα δελτίο τύπου
Θα παρουσιαστούν δείγματα επιστολών όπως:
Επιστολές προς πελάτες για πιστωτικά υπόλοιπα, ενημέρωση κλπ
Επιστολές προς τράπεζες
Διαφορά λογιστικού υπολοίπου με προμηθευτές
Απόρριψη λογιστικού υπολοίπου
Συμφωνίες leasing
Επιστολές Διαχείρισης Παραπόνων
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνει σε όλα τα θέματα αναφορά στην Αγγλική εμπορική αλληλογραφία.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ:

Μαίρη Ισκαλατιάν, η οποία κατέχει την θέση της Οικονομικής Διευθύντριας σε Όμιλο επιχειρήσεων. Έχει 15ετή επαγγελματική εμπειρία σε θέσεις Financial Controller, Εσωτερικού Ελεγκτή και Quality and Processes Manager σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες. Έχει εργαστεί και ως σύμβουλος επιχειρήσεων..


για τους εισηγητές και τα σεμινάριά μας, θα βρείτε στο site http://www.abpm.gr/  ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210.62.15.220. Υπεύθυνη επικοινωνίας: κα Μαρίνα Βλαχαΐτη.

Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ.

H εταιρεία μας μπορεί να βοηθήσει στην ηλεκτρονική καταχώρηση της αίτησης στο πρόγραμμα του Ο.Α.Ε.Δ ΛΑΕΚ 0,45%.
Λήξη προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών στον Ο.Α.Ε.Δ: Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010.


ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο στείλτε συμπληρωμένη τη Δήλωση Συμμετοχής στο Fax 210.62.15.421
ή ηλεκτρονικά στο email info@abpm.gr
Τα σεμινάρια της Abpm προσφέρονται και ως ενδοεπιχειρησιακά, προσαρμοσμένα στα δεδομένα της εταιρείας σας.


ΚΟΣΤΟΣ - ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 220 Ευρώ + Φ.Π.Α.
Στη δεύτερη συμμετοχή παρέχεται έκπτωση 10%, στην τρίτη και άνω συμμετοχή παρέχεται έκπτωση 20%
Το κόστος συμμετοχής προπληρώνεται.
Αριθμός Λογαριασμού: ALPHA BANK 163002320002857 ΙΒΑΝ: GR51 0140 1630 1630 0232 0002 857


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Σημειώσεις «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ»
Όλη η παρουσίαση του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή και δείγματα επιστολών στην Eλληνική και Aγγλική γλώσσα.
Εργαλεία σύνταξης Επιστολών

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ABPM

Η Abpm έχει μακρά εμπειρία στην υποστήριξη της οργάνωσης των Οικονομικών Λειτουργιών των Επιχειρήσεων και διαθέτει δυναμικό συμβούλων, οι οποίοι έχουν μακρόχρονη εργασιακή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών. Ειδικότερα, τα στελέχη της έχουν ασχοληθεί με τους τομείς των Χρηματοοικονομικών και Λογιστικών Λειτουργιών, καθώς και της διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων. Διαθέτουν σημαντική εμπειρία στον τομέα του Στρατηγικού Management, του Ανασχεδιασμού επιχειρήσεων και στις εγκαταστάσεις συστημάτων BUDGETING και MANAGEMENT REPORTING.
Επίσης, η εταιρεία παρέχει εκπαιδευτικές υπηρεσίες πρακτικής κατεύθυνσης στους παραπάνω τομείς με εισηγητές τους κορυφαίους της αγοράς σε κάθε εκπαιδευτικό αντικείμενο.Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο site μας http://www.abpm.gr/


Advanced Business Process Management
Ηρώων Πολυτεχνείου & Πεντζερίδου 1, 145 65 Αγ. Στέφανος, Τηλ. 210.62.15.220, Fax 210.62.15.421
e-mail: info@abpm.gr , url: http://www.abpm.gr/

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Tα νέα από τις εκδόσεις Ψυχογιός...

Αγαπητοί αναγνώστες,

Αυτός ο μήνας ξεκίνησε με ένα εξαιρετικό νέο: το βιβλίο του Θοδωρή Παπαθεοδώρου, ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΛΗΣΜΟΝΙΑΣ, προτάθηκε από τις Λέσχες Ανάγνωσης του ΕΚΕΒΙ ως υποψήφιο στη βραχεία λίστα για το Βραβείο Αναγνωστών 2010. Μπορείτε να το διαβάσετε –αν δεν το έχετε κάνει ήδη– και να λάβετε κι εσείς μέρος στην ψηφοφορία μέχρι 6/12! Στο μεταξύ, κυκλοφόρησε και η συνέχεια του βιβλίου, ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ, που απέσπασε πολύ θετικές κριτικές!
Ο μήνας αυτός ήταν επίσης αρκετά κινηματογραφικός: ο Χάρι Πότερ και ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου δραπέτευσαν από τις σελίδες και κατέκτησαν και τη μεγάλη οθόνη! Μετά τον κινηματογραφικό πυρετό, ΒΑΜΠΙΡ, ΑΘΑΝΑΤΟΙ, ΑΓΓΕΛΟΙ και ΑΣΠΟΝΔΕΣ ΦΙΛΕΣ θα σας κάνουν ΑΠΑΓΩΓΗ από την καθημερινότητα και θα σας μεταφέρουν στον κόσμο της επικής φαντασίας της ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ!
Αναρωτιέστε πότε θα σας αποκαλύψουμε ποιος είναι Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ή ΤΟ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΙΚΟ ΑΓΟΡΙ; ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ! Μέχρι τότε, οι εκδηλώσεις μας είναι ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΦΩΣ στα σκοτεινά –πλέον – απογεύματα, ενώ τα blogs των συγγραφέων μας φιλοξενούν πάντα τα τελευταία νέα, εκδοτικά και όχι μόνο! Γνωρίστε κρυφές πτυχές της ζωής των πρωταγωνιστών της Ιστορίας, όπως ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ, αλλά και αληθινές ιστορίες όπως αυτή της Παρισούλας Λάμψος που μας αφηγείται: Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΝΤΑΜ.
Για τις πνευματικές σας αναζητήσεις σχετικά με το ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, σας προτείνουμε βιβλία θρησκευτικού περιεχομένου (Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΕΩΣ, ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ) που προβληματίζουν και διαφωτίζουν χωρίς να είναι καθόλου δογματικά.
Κι επειδή η αισιοδοξία σήμερα βρίσκεται ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, αν έχετε διάθεση για δώρα, είστε στο σωστό μέρος: Πέρα από το γεγονός πως οποιοδήποτε βιβλίο είναι ένα δώρο που ανοίγουμε ξανά και ξανά, λάβετε μέρος στον νέο μας διαγωνισμό και διεκδικήστε 3 εκπληκτικά iPod touch! Επίσης, μοναδικά συλλεκτικά δώρα Monster High, Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου και Νάννι Μακ Φι, καθώς και προσκλήσεις σε 2 θεατρικές παραστάσεις που ξεχώρισαν (ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ και ΒΕΡΜΟΥΤ SONGS)!
Διαβάστε τη «ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 2.500» που στόχο έχει την ανανέωση της Δημοκρατίας, παίρνοντας μαθήματα από την αθηναϊκή εμπειρία των κλασικών χρόνων. Tην Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ακαδημίας 23) θα παρουσιαστεί ενώπιον δημοσιογραφικού και ευρύτερου κοινού η «Διεθνής Ένωση Φίλων του Μαραθώνα», επ’ ευκαρία της επετείου των 25 αιώνων από τη Μάχη του Μαραθώνα. Θα μιλήσει ο Αναπληρωτής Πρέσβης της Γερμανίας κύριος Guy Feaux de la Croix, πρόεδρος της νεοσυσταθείσας οργάνωσης, σχετικά με την προσπάθεια που γίνεται ώστε να αναζωογονηθεί η διεθνής αναγνώριση του ρόλου που διαδραμάτισε η αρχαία Ελλάδα στην ανάπτυξη της Δημοκρατίας και του Δυτικού πολιτισμού. Σε μία περίοδο όπου η εικόνα της Ελλάδας πλήττεται διεθνώς, θεωρείται ιδιαίτερα αξιόλογη η πρωτοβουλία αυτή των Ελλήνων αλλά και άλλων Ευρωπαίων φίλων της Ελλάδας να τονωθεί το ηθικό της χώρας μέσω της πολιτιστικής, τουριστικής και αθλητικής διπλωματίας. Παρουσίαση θα κάνει επίσης ο ανταποκριτής Ξένου Τύπου κύριος Πωλ Αναστασιάδης, συγγραφέας του βιβλίου Marathon Mysteries (Μυστήρια του Μαραθώνα). Η παρουσίαση είναι ανοιχτή στο κοινό. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: Ένωση Ξένων Ανταποκριτών: 210 3637.318

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Ανταλλαγή προϊόντων ή και υπηρεσιών «χωρίς ευρώ»‏ ...

Τί πιο απλό από την ανταλλαγή προϊόντων ή και υπηρεσιών χωρίς καθόλου χρήματα;
Δηλαδή, ο Μάκης κάνει συντηρήσεις καυστήρων, αλλά χρειάζεται κούρεμα. Και η Γωγω έχει κομμωτήριο . Είναι λογικό ο Μάκης και η Μαρία να ανταλλάξουν προϊόντα και υπηρεσίες που έχουν, με την προϋπόθεση ότι γνωρίζονται μεταξύ τους και γνωρίζει ο καθένας τί μπορεί να προσφέρει ο άλλος.
Εδώ έρχεται το δίκτυο του xariseto.gr να τους ενώσει.
Έτσι συνδέονται διαφορετικές περιοχές, διαφορετικά άτομα
Σε ένα δίκτυο , η λύση που προτείνεται για να λυθούν όλα τα προβλήματα είναι να υπάρχει ένα εικονικό νόμισμα, το οποίο το διαχειρίζεται μια ανώτατη αρχή, και με βάση το νόμισμα αυτό θα γίνονται οι συναλλαγές, γρήγορα, απλά, χωρίς αμφίδρομη αντιστοίχιση αναγκών και με σαφή εικόνα για την αξία κάθε προϊόντος και υπηρεσίες.
Πώς λειτουργεί το «χωρίς ευρώ»
-Τα δίκτυο του xariseto.gr ξεκινάει μια νέα υπηρεσία με την ονομασία «χωρίς ευρώ»
-Τα μέλη ανταλλάσσουν προϊόντα ή υπηρεσίες.
-Μπορείτε να βάλετε μια προσφορά παροχής υπηρεσιών ή προϊόντων και μαζι να ορίσετε τι θέλετε για να ολοκληρωθεί η ανταλλαγή χωρίς την χρήση ευρώ.

Χρήση και Σκοπός
-Κάθε νέο μέλος με τον λογαριασμό που έχει, στο xariseto.gr , μπορεί να καταχωρίσει μια προσφορά ή ζήτηση ανταλλαγής παροχής υπηρεσιών ή προϊόντων χωρίς την χρήση ευρώ.
-Από την στιγμή που κάποιος έχει στην διάθεση κάποια προϊόντα ή θέλει να προσφέρει κάποια παροχή υπηρεσιών , έχει την δυνατότητα να βάλει μια προσφορά και να ανταλλάξει με προϊόντα και υπηρεσίες από οποιοδήποτε άλλο μέλος, ακριβώς όπως θα πραγματοποιούσε τις αγορές του με ευρώ.
-Ταυτόχρονα, προιόντα και υπηρεσίες μπορούν να «πουληθούν» από αυτό το μέλος προς τους υπολοίπους.

Οι βασικοί στόχοι του "Χωρίς ευρώ"
Η διατήρηση και διάδοση των ντόπιων προϊόντων μας,
Η ανταλλαγή αγαθών και υπηρεσιών χωρίς τη μεσολάβηση του χρήματος,
Η δημιουργία μιας εναλλακτικής κοινότητας.


Σε αυτή τh νέα υπηρεσία δεν θα μπαίνουν αγγελίες αντικειμένων όπως το xariseto.gr αλλά :
Αγαθών όπως τα τρόφιμα, ποτά κ.α
Υπηρεσιών όπως Τεχνικά, Υδραυλικά , Ηλεκτρολογικά, baby sitting, ιδιαίτερα μαθήματα, κούρεμα κ.α

http://www.xariseto.gr
info@xariseto.gr
http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=19934595279
http://www.youtube.com/xariseto


Τηλ.2312.203040 
Fax:21.21.21.9301
http://www.xariseto.gr
info@xariseto.gr
http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=19934595279
http://www.youtube.com/xariseto

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Χριστούγεννα για όλους!‏

http://www.hotels4u.gr/

Οργανωμένα Ταξίδια: Βιέννη από 329, Πράγα από 555, Λονδίνο από 635, Αμστερνταμ από 529, Κούβα από 899, Παρίσι από 569

Ξενοδοχεία Ελλάδα: Θεσσαλονίκη από 50, Ηράκλειο από 49, Ιωάννινα από 45, Καλαμπάκα από 51, Ναύπλιο από 46 , Κόνιτσα από 45

Ξενοδοχεία Ευρώπη: Παρίσι από 52, Ρώμη από 50, Βιέννη από 64, Πράγα από 48, Βουδαπέστη από 45, Λονδίνο από 51

Ξενοδοχεία Κόσμος:Νέα Υόρκη από 68,  Σίδνευ από 59, Πεκίνο από 49, Ντουμπάι από 52, Κάιρο από 46, Οκλαντ από 61

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Μάθετε ισπανικά online‏

Επισκεφθείτε την νέα σελίδα http://www.castellano.gr/  που προσφέρει δωρεάν online μαθήματα ισπανικών!
Επίσης εγγραφείτε για να συζητήσετε ότι θέλετε σχετικά με την ισπανική γλώσσα και την κουλτούρα της Ισπανίας  και των υπολοίπων Ισπανόφωνων χωρών.

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Αντί για κάρτα, ένα βιβλίο...



Στείλτε τις ευχές σας με ένα βιβλίο στο κόστος μίας κάρτας. Με το δικό σας προσωπικό μήνυμα. Η κάρτα θα πεταχτεί, το βιβλίο μένει για πάντα.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοιωνήστε σήμερα με τα τηλέφωνα:
2102512998, 2102584880 ή στείλτε email στο success2@otenet.gr
Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που αφορά έναν εξαιρετικά οικονομικό τρόπο για να κάνετε τα Χριστουγεννιάτικα σας δώρα με την προσωπική σας υπογραφή.
Θα χαρούμε να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.

Άκης Αγγελάκης LLM, SAC Dip.,
Authorized Trainer, Counselor &Life Coach, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Εκδότης, Συγγραφέας.
Image A Seminars, Εκδόσεις ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ
Εθνικής Αντιστάσεως 21, Νέα Χαλκηδόνα, Αθήνα 143 43 Τηλ. 210-2512988 & 210-2584880 Fax 210-2512988 http://www.akis-angelakis.com/

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Η "ΑΦΟΙ ΚΟΛΟΜΒΟΥΝΗ" δίνει λύσεις και στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση.

Η εταιρία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών Αφοί Κολομβούνη, με 35 χρόνια εμπειρίας στο χώρο, είναι έτοιμη να δώσει λύσεις στο γιατρό και το φαρμακοποιό που πρέπει να προσαρμοστεί στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση. Η εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης σύμφωνα με το Νόμο 3892/10 (ΦΕΚ 189 Α/4-11-2010) σχετικά με την Ηλεκτρονική καταχώριση και εκτέλεση ιατρικών συνταγών και παραπεμπτικών ιατρικών εξετάσεων ξεκίνησε επίσημα στις 18/10/2010 και όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες στο site http://www.e-syntagografisi.gr/ . Η εταιρία Αφοί Κολομβούνη έχει ετοιμάσει τις προτάσεις της για τον απαραίτητο εξοπλισμό εδώ http://www.kolomvounis.gr/default.asp?pid=78&la=1 . Άνετα, εύκολα και οικονομικά, όπως τόσοι επαγγελματίες εμπιστεύονται τις υπηρεσίες της εταιρίας μας τόσα χρόνια. Πληροφορίες στο 210.99.62.63 ή στο b2b@kolomvounis.gr .

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Χειμώνας 2010: Προσφορές-εστιατόρια στην Πάτρα από το "greekeat.gr‏"

Νέες Προσφορές και Εκπτώσεις!
Ο χειμώνας έφτασε και το http://www.greekeat.gr/  σας παρέχει μια νέα σειρά από συναρπαστικές προσφορές για το φαγητό και διασκέδαση στα καλύτερα εστιατόρια της Πάτρας έως και 20%... Εσείς ακόμα το σκέφτεστε;

Ginger στο Κέντρο της Πάτρας…
Για το 2010 και 2011, το Ginger και το http://www.greekeat.gr/  πρωτοπορούν στα γευστικά δρώμενα της πόλης της Πάτρας χαμηλώνοντας τις τιμές και επιπλέον σας κάνουμε μια μοναδική προσφορά 15% στον λογαριασμό σας, ώστε να δοκιμάσετε και εσείς μια από τις κορυφαίες προτάσεις της Πάτρας με Μεσογειακή Δημιουργική κουζίνα. Για κρατήσεις επικοινωνήστε με την ομάδα μας στο 261 500 1441.


Πώς θα πάρετε τις Προσφορές;
Η διαδικασία εκπτώσεων μέσω Greekeat.gr είναι απλούστατη και ΔΕΝ απαιτείται η επίδειξη κάποιας ειδικής κάρτας προνομίων ή μέλους!! Απλά ενημερώστε το εστιατόριο ότι είστε πελάτης/χρήστης από το Greekeat.gr. Απλά ακολουθείστε τις ακόλουθες οδηγίες και Tips και καλή σας διασκέδαση:
Η διαδικασία εκπτώσεων μέσω Greekeat.gr είναι απλούστατη και ΔΕΝ απαιτείται η επίδειξη κάποιας ειδικής κάρτας προνομίων ή μέλους!! Απλά κάντε την κράτησή σας στο 261 500 1441 και ενημερώστε το εστιατόριο ότι είστε πελάτης/χρήστης από το Greekeat.gr κατά την παραγγελία σας. Απλά ακολουθείστε τις ακόλουθες οδηγίες και Tips και καλή σας διασκέδαση...

Εγγραφή νέων χρηστών...
Εάν δεν είστε μέλος της ομάδας μας, και επιθυμείτε να μπείτε στον κόσμο των μοναδικών νέων, αφίξεων και προσφορών που ανακοινώνουμε στο κοινό της Πάτρας, επιλέξτε τον ακόλουθω σύνδεσμο και εγγραφείτε μαζί μας, μπαίνοντας ταυτόχρονα στην κλήρωση των 10 δωρεάν γευμάτων μας (εγγραφές έως 31/12/2010).

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Στο πνεύμα των εορτών...


H προσφορά δεν περιλαμβάνει μακέτα και φ.π.α.
ΕΡΕΧΘΕΙΟΥ 85 ΚΑΛΑΜΑΚΙ 174 55 - ΤΗΛ. 210 9811330, 210 9855022
FAX 210 9854848 e-mail: acd@acd.gr
Επισκεφθείτε το site μας www.acd.gr

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Travelling news...

TRAVELLING NEWS
ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ - ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Συνέντευξη του Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδη στην WTM 2010
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Γ. Νικητιάδης εγκαινίασε το Ελληνικό περίπτερο στην WTM 2010
Στον εισαγγελέα η έκθεση του ΣΕΕΔΔ για το πρόγραμμα «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»
To βραβείο του «Καλύτερου Μουσείου του κόσμου» πήρε το Μουσείο της Ακρόπολης
Travelling News reporting from WTM-London 2010
Please visit this page several times a day to get the laters news for updates on WTM-London 2010

TRAVELLING NEWS
Η καθημερινή σας ενημέρωση
Διαβάστε και σχολιάστε.
Κάτω από κάθε άρθρο σας δίνουμε την δυνατότητα να σχολιάσετε!
Γράψτε μας τις σκέψεις και προτάσεις σας για τον τουρισμό και τα τοπικά προβλήματα.
Στείλτε μας mail στο sxolia@travelling.gr
Θέλετε να πείτε την άποψή σας???
Σας δίνουμε το βήμα!

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ESTATES.AVMAP.GR: Καινοτομία στην προώθηση ακινήτων‏


ESTATES.AVMAP.GR
Πουλάτε ακίνητα;
… και ακόμα ψάχνετε αγοραστές με τον κλασσικό τρόπο;

 Γιατί με την AVMap;
• το σύστημα μας προσφέρει ποικιλία διαφημιστικών υπηρεσιών
• η διαφήμιση εστιάζεται σε 18 χώρες
• πάνω από 1.5 εκατομμύρια μεσίτες ακινήτων θα δουν τις ελκυστικές προσφορές σας
• πιθανοί αγοραστές θα έχουν πλήρεις πληροφορίες μέσω του "προφίλ ιδιοκτησίας" που αναπτύσσουμε

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

e-shop.gr: Δεύτερο δεκαπενθήμερο προσφορών Laptops!‏


ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 9:00-20:00 ΣΤΟ 210 81.78.700
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ME FAX ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΣΤΟ 210 68.35.837
ΚΑΙ ΜΕ EMAIL ΣΤΟ sales@e-shop.gr

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Ακόμα πιο φθηνά - Μόνο 1 ευρώ χρέωση υπηρεσιών για πτήσεις εσωτερικού με την Olympic Air‏


AEPΟΠΟΡΙΚΑ
Με το Best-Price-Mix συνδυάζουμε 530+ αεροπορικές εταιρείες για να σας προσφέρουμε την ιδανική πτήση.
Κράτηση τώρα

ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΑ
Online κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων σε Ελλάδα και Ιταλία. Με επιλογή από 30 ναυτιλιακές εταιρείες.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Βρείτε το αυτοκίνητο που θέλετε γρήγορα και φθηνά, 24ώρες το 24ωρο σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

travelplanet24.com
Λ. Συγγρού 241 & Αλικαρνασσού 2 - 17122, Νέα Σμύρνη, Αθήνα
Τηλ. +30 210 729 9660, ΦΑΞ: +30 210 729 9664, Τηλ. Κρατήσεων: 801 11 454545

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ενοικιάζονται σπίτια στην Λευκωσία...

Ενοικιάζεται μεγάλο δωμάτιο στην Λευκωσία πλήρως επιπλωμένο, σε μεγάλο διαμέρισμα 6 υπνοδωματίων. Κατάλληλο για ένα ή δύο εργένηδες ή ένα ζευγάρι. Παιδιά αποκλείονται. Κουζίνα, μπάνια, αποχωρητήρια, καθιστικό κοινά. Παρέχεται νερό, ρεύμα, γκάζι, καθαριότητα, σύνδεση στο διαδίκτυο κ.ά. Καθαρή και ήσυχη περιοχή.
Διεύθυνση: Οδός Αγίου Δομετίου, πλησίον Αμερικάνικης Πρεσβείας και Πανεπιστημίων.
Τηλ. 99 468647 μετά το μεσημέρι.

Επίσης, ενοικιάζεται στούντιο πλήρως επιπλωμένο. Βρίσκεται στο ίδιο διαμέρισμα με τα πιο πάνω.
Κατάλληλο για ένα ή δύο εργένηδες ή ένα ζευγάρι. Παιδιά αποκλείονται. Διαθέτει δική του κουζίνα, ντους και αποχωρητήριο. Παρέχεται σύνδεση στο διαδίκτυο και σύνδεση σε δορυφορικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.
Διεύθυνση: Οδός Αγίου Δομετίου. Καθαρή και ήσυχη περιοχή πλησίον Αμερικάνικης Πρεσβείας. Τηλ. 99 468647 μετά το μεσημέρι.

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Προσφέρονται 2 θέσεις εργασίας...

Είμαστε μία αυστριακή επιχείρηση και θέλουμε να σας δείξουμε πώς θα μπορούσε να είναι η  επιχείρησή σας σε δύo-τρία χρόνια!
Για αυτό ψάχνουμε το συντομότερο δυνατόν μόνο 2 «επαγγελματικά» άτομα  πάρα πολύ σοβαρά και με μεγάλη όρεξη για κάτι πολύ καινούριο και διαφορετικό.
Τελ.  6970192258    
Ε-mail:  teamhellas@gmail.com Skype:  valentinosb
Απλά μην άφηνες την ευκαιρία να σου φεύγει.
                                                              

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Πάμε φαγητό...

http://www.pamefagito.gr/
Παράδεισος γεύσεων, η απογείωση στη διασκέδαση.
Πάμε φαγητό; Πάμε για ποτό; Πάμε για διασκέδαση;
Τέλος τα προβλήματα.
Πού; Νέες Αφίξεις;
Αναζητήσεις; Συνταγές;
Προσφορές;

ΠΡΟΣΦΟΡΑ GALLO NERO
Το ιταλικό εστιατόριο “Gallo Nero” στο ξενοδοχείο Park, σας περιμένει από το πρωί για να απολαύσετε τον καφέ, το γεύμα ή το δείπνο σας σʼ ένα χώρο εμπνευσμένο από τη φύση που συνδυάζει την urban nature αισθητική με την άνεση.

Προσφορά Φθινοπώρου - Μενού 3 πιάτων, 25 € κατʼ άτομο
Σαλάτα (Verde ή Chiara ή Mandorle)
Ζυμαρικά (Aglio ή Allegre ή 4 Formaggi)
Επιδόρπιο (Panna Cotta ή Crema del Sultano ή Yogurt e miele)
1 ποτήρι κρασί ή Αναψυκτικό

Τις γευστικές επιλογές επιμελείται ο chef Gian Luca Barlucchi – πολύ γνωστός από το εστιατόριο Bandanna της Μυκόνου – που σε συνεργασία με το Park Hotel δημιούργησε το πολυαναμενόμενο στέκι του στην Αθήνα.



Κρατήσεις : 210-8894500, 210-8894517
Ώρες λειτουργίας : 12:00 μεσημέρι – 01:00 π.μ.

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

e-shop.gr: Μοναδικές προσφορές σε laptops και τηλεορασεις!‏


ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 9:00-21:00 ΣΤΟ 210 81.78.700
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ME FAX ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΣΤΟ 210 68.35.837
ΚΑΙ ΜΕ EMAIL ΣΤΟ sales@e-shop.gr

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Η βιώσιμη παραγωγή σε περιόδους κρίσης...

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 1 Οκτωβρίου 2010 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΘΒΕ, η προσυνεδριακή εκδήλωση που οργάνωσε η ΕΕΔΕ Τμήμα Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (Σ.Θ.Ε.Β), με θέμα :

«ΒΙΩΣΙΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ»
Οικονομία – Κοινωνία – Περιβάλλον – Τεχνολογία.

Η προσυνεδριακή εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Ινστιτούτου Διοικήσεως Παραγωγής Προϊόντων & Υπηρεσιών (ΙΔΙΠ-ΠΥ) της ΕΕΔΕ, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 9 και 10 Δεκεμβρίου 2010 στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, με θέμα:«Βιώσιμη Παραγωγή και Πράσινη Επιχειρηματικότητα

Συντονίστρια της προσυνεδριακής εκδήλωσης ήταν η κα. Θέκλα Παρασκευούδη Αντιπρόεδρος Δ.Ε. της ΕΕΔΕ, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε πως για να έχουμε την δυνατότητα να μιλάμε για μια βιώσιμη ανάπτυξη οφείλουμε να στερέψουμε την προσοχή μας και στους τέσσερις βασικούς άξονες (οικονομία, κοινωνία, περιβάλλον και τεχνολογία), έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες.
Την έναρξη της προσυνεδριακής εκδήλωσης έκανε με ομιλία του ο κ. Ηλίας Τατσιόπουλος Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής 11Ου Πανελλήνιου Συνέδριου ΙΔΙΠ-ΠΟΥ, ex – officio Πρόεδρος του ινστιτούτου ΙΔΙΠ-ΠΥ της ΕΕΔΕ, Πρόεδρος Δ.Σ. Εταιρίας Φυσικού Αερίου ΕΠΑ Αττικής και καθηγητής Διοίκησης Παραγωγής, Εφοδιασμού και Πληροφοριακών Συστημάτων στο Ε.Μ.Π. ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους και σκοπούς του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του ΙΔΙΠ-ΠΥ.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Απόστολος Δοντάς Πρόεδρος του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών ο οποίος αποδεχόμενος την πρόσκληση του προέδρου της Οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου να συμμετάσχει στο συνέδριο ως ομιλητής, έθιξε καίρια θέματα που αφορούν στο ρόλο που διαδραματίζει ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών στην βιώσιμη παραγωγή και ανάπτυξη τόσο των μελών του όσο και για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις γενικότερα.
Ο κ. Παναγιώτης Αγερίδης Πρόεδρος του ινστιτούτου ΙΔΙΠ-ΠΥ της ΕΕΔΕ και Διευθυντής Εργοστασίου Αεροκατασκευών ΕΑΒ Α.Ε. αναφέρθηκε στο ρόλο του ινστιτούτου στην παρακολούθηση και μελέτη των εξελίξεων του management της παραγωγής και την ανάληψη πρωτοβουλιών για την προαγωγή του επαγγελματισμού στο management παραγωγής. Η συνεχής παρακολούθηση και τεκμηρίωση των διεθνών τάσεων μπορούν συμβάλλουν στην αύξηση της αποτελεσματικότητας του management του χώρου παραγωγής.
Ο κος. Αγερίδης Γεώργιος Διευθυντής Ενεργειακής Αποδοτικότητας του ΚΑΠΕ και μέλος της Δ.Ε. του ΙΔΙΠ-ΠΥ ο οποίος αναφέρθηκε στις πράσινες επενδύσεις στην ενέργεια, για το ποιές είναι οι μορφές χρηματοδότησης τους, οι διαδικασίες που απαιτούνται, ποιες είναι οι προοπτικές, τα οφέλη και γιατί να επενδύσουμε στην ενέργεια καθώς επίσης για την Πολιτική, το Δυναμικό και τις Επενδύσεις στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Ο καθηγητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Ιωάννης Μπακούρος και παλιός γνώριμος της περιοχής της Θεσσαλίας από τότε που ήταν καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και συγγραφέας του βιβλίου ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ αναφέρθηκε στην Επιχειρηματικότητα ως τον τέταρτο συντελεστή παραγωγής αναλύοντας στο σημερινό περιβάλλον και το πλαίσιο στο οποίο κινείται καθώς και τις αγκυλώσεις της ελληνικής πραγματικότητας.

Τέλος ο κ. Μαθιουδάκης Γεώργιος Διευθυντής τμήματος διαχείρισης ολικής ποιότητας της ΑΕΓΕΚ και αν. μέλος της Δ.Ε. του ΙΔΙΠ – ΠΥ παρουσίασε το Σύστημα Διαχείρισης Πληροφοριών & Στοιχείων Έργου και την εφαρμογή του στο ΜΕΤΡΟ Θεσσαλονίκης, περιγράφοντας τις ενέργειες που αφορούν τη διαχείριση των πληροφοριών, στοιχείων και αρχείων του Έργου, τη διαχείριση διεπαφής μεταξύ Αναδόχου και Τρίτων (ΚτΕ, Μελετητές κλπ.), καθώς και την εισαγωγή των κατάλληλων πληροφοριών / στοιχείων στο σύστημα για ένα συγκεκριμένο τεχνικό / μελετητικό τεύχος και την κοινοποίησή του στα ενδιαφερόμενα μέρη.


Οι ομιλητές κατάφεραν με παραστατικό και ευχάριστο τρόπο να παρουσιάσουν τους θεματικούς άξονες των Οικονομικών της Ενέργειας, της Διαχείρισης του Κύκλου Ζωής, της Διοίκησης Λειτουργίας και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που θα αναλυθούν εκτενέστερα και στο Συνέδριο. Κατάφεραν να συμβάλλουν και να δώσουν έμφαση στην ενημέρωση ότι η παγκόσμια αύξηση της παραγωγής και της προστασίας του περιβάλλοντος μπορεί να μετατραπεί σε ευκαιρία για νέες οικονομικές δραστηριότητες μέσα από την βιώσιμη παραγωγή (sustainable production).
Η συντονίστρια κα. Θέκλα Παρασκευούδη με την μεγάλη εμπειρία της κατάφερε με επιτυχία να συντονίσει τον επιστημονικό και επιχειρησιακό λόγο των προαναφερθέντων ομιλητών.
Στις εργασίες της προσυνεδριακής εκδήλωσης συνέβαλαν οι εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων της περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας όπως, ο κ. Γέμτος Φάνης Καθηγητής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο κ. Διαμαντάρας Αλέξανδρος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, η κα. Διαμαντοπούλου Αικατερίνη Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ο Διαμάντος Ντίνος Πρόεδρος του ΤΕΕ Περιφερειακό τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, ο κ. Καγκελάρης Κωνσταντίνος πρόεδρος ΟΕΒΕ Λάρισας της ΓΣΕΒΕΕ, Ο Κ. Μπαλογιάννης Απόστολος Γενικός Διευθυντής ΔΕΥΑ Λάρισας, η κα Ειρήνη Παπαιωάννου Πρόεδρος του Συλλόγου ξενοδόχων Ν Λάρισας, ο κ. Παπαχαραλάμπους Λουκάς Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου Βοιωτίας, ο κ. Πετρωτός Κωνσταντίνος Καθηγητής τμήματος Μηχανικής Βιοσυστημάτων ΤΕΙ Λάρισας και ο κ. Τζίκας Νικόλαος Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους προσκεκλημένοι από τον επιχειρηματικό, κοινωνικό, πολιτιστικό και πολιτικό χώρο της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Ελλάδας καθώς και μέλη και συνεργάτες της ΕΕΔΕ τμήμα Θεσσαλίας κ Κεντρικής Ελλάδας και του ΣΘΕΒ κ.α.
Τα χρήσιμα συμπεράσματα της προσυνεδριακής εκδήλωσης θα παρουσιαστούν στα πλαίσια των εργασίων του 11ου Πανελλήνιου Συνεδρίου του Ινστιτούτου Διοικήσεως Παραγωγής Προϊόντων & Υπηρεσιών (ΙΔΙΠ-ΠΥ) της ΕΕΔΕ, στην οποία θα συμμετέχουν ως σύνεδροι οι κ.κ. Δοντάς Απόστολος, Μπακούρος Ιωάννης, Διαμαντάρας Αλέξανδρος, Τζίκας Νικόλαος, Παπαχαραλάμπους, Πετρωτός Κωνσταντίνος.

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Εκδόσεις Ψυχογιός: τα νέα μας




Αγαπητοί αναγνώστες,

Δίνουμε το «παρών» και αυτόν το μήνα, με τα τελευταία νέα και τις σημαντικότερες εξελίξεις για τις Εκδόσεις και τις εκδηλώσεις μας, με την επιθυμία να νιώσουμε όλοι μαζί μέλη μιας ενιαίας αναγνωστικής κοινότητας!
Το φθινόπωρο έκανε αισθητή την εμφάνισή του με τα πρωτοβρόχια και τη ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ (τυχαίο; Δε νομίζω! ), αλλά το πάθος για τον κόσμο των βιβλίων αναζωπυρώνεται διαρκώς παρά την πτώση της θερμοκρασίας! Νέοι τίτλοι και ανατυπώσεις αξιόλογων παλαιότερων εκδόσεων, book videos, φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις μας και ειδικές χαμηλές ΖΩΝΕΣ ΤΙΜΩΝ σε πάνω από 320 τίτλους διατηρούν άσβεστη τη φλόγα της φιλαναγνωσίας!
Αυτές τις μέρες προσπαθούμε να χαλαρώσουμε απολαμβάνοντας ένα ΠΡΩΙΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ, και αναλογιζόμαστε ποιο είναι ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ και τι έχει τελικά σημασία για εμάς, καθώς ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ, τασσόμενοι ενάντια στην ΑΘΕΑΤΗ ΒΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ. Φυσικά δεν παύουμε να προσπαθούμε και για όλα όσα θέλουμε να αποκτήσουμε (ΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ, ΜΑΘΕ ΠΩΣ), παίρνοντας πρωτοβουλίες και κυρίως την ευθύνη για την επιτυχία μας, αφήνοντας πίσω τις δικαιολογίες και τις θεωρίες συνωμοσίας (CONSPIRATA).

Θέτουμε γερές βάσεις από την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς με διασκεδαστικά εκπαιδευτικά βιβλία με τον GUMMY BEAR, και διαβάζουμε μαζί με τα παιδιά μας τρυφερά βιβλία (ΠΙΠΙΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ), αποτρέποντας έτσι το ενδεχόμενο να γίνουν κάποια μέρα Ο ΝΤΑΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ή Ο ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΣ ΓΑΛΛΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ.
Τέλος, παίρνουμε ιδέες για φθινοπωρινά αναγνώσματα με αφορμή τις Παγκόσμιες Ημέρες:


Οκτώβριος
Ολοκληρώνουμε τη μηνιαία επικοινωνία μας προσυπογράφοντας τη «ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 2.500» που στόχο έχει την ανανέωση της Δημοκρατίας, παίρνοντας μαθήματα από την αθηναϊκή εμπειρία των Κλασικών Χρόνων και την ιστορική νίκη της Μάχης του Μαραθώνα, η οποία έλαβε χώρα την 11η Σεπτεμβρίου 490 π.Χ. και αποτελεί ζωντανή κληρονομιά αλλά και πρόκληση για το μέλλον της Δημοκρατίας!

Κλειώ Ζαχαριάδη
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Τηλ. 210-2804800
Fax 210-2819550
Email: klio@psichogios.gr

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Μείωσε την τιμή μέχρι 18 € με ένα post‏


Λ. Συγγρού 241 & Αλικαρνασσού 2 - 17122 Νέα Σμύρνη , Αθήνα
Τηλ: +30 210 729 9660, Φαξ: +30 210 729 9664, Τηλ. κρατήσεων: 801 11 454545

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Προσφορά γνωριμίας: Κρατήσεις μέσω iPhone χωρίς κόστος υπηρεσίας!‏

Προσφορά γνωριμίας μέσω i-Phone ως 30/9/2010 χωρίς τέλη υπηρεσίας

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Όλα τα ηλεκτρονικά εδώ...



Αγαπητοί πελάτες,

Μπορείτε να δείτε όλα τα ηλεκτρονικά εδώ είναι νέα, και με καλή τιμή, γιατί να μην κάνει μια σειρά δίκη; Αυτή είναι η ιστοσελίδα: http://www.realelec-zone.com/
Και περισσότερο, όλα τα προϊόντα είναι παγκόσμια εγγυημένα για 12 μήνες.
Αν κάποιο συμφέρον ή  οποιαδήποτε ερώτηση, ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μας:
Email: web@realelec-zone.com
MSN: webrealelec-zone@hotmail.com

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

New York Acting Studio‏

Ένα νέο studio που απευθύνεται σε ηθοποιούς (αρχάριους, προχωρημένους και επαγγελματίες) ανοίγει στο κέντρο της Αθήνας.
Το New York Acting Studio, το οποίο ξεκινάει από 11 Οκτωβρίου 2010, στεγάζεται στην Μιαούλη 11, Ψυρρή και πρωτοπορεί περιλαμβάνοντας μαθήματα υποκριτικής για θέατρο και κινηματογράφο στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα.
Ιδρυτής & διευθυντής του νέου studio ο ηθοποιός & σκηνοθέτης Νίκος Κατής, που στις ΗΠΑ συνεργάστηκε με γνωστούς ηθοποιούς (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Τζον Τορτούρο, Λίαμ Νίσον, Κρίστοφερ Γουόκεν κ.ά.), σκηνοθέτησε θεατρικά έργα σε Ν.Υόρκη, Βοστώνη κ.λπ. και πρωταγωνίστησε στο θέατρο σε Ν.Υόρκη (Broadway & off-Broadway), Βοστώνη, Λονδίνο, Δουβλίνο, Κολωνία κ.α.
Σπούδασε υποκριτική στη διεθνούς φήμης Royal Academy of Dramatic Arts στο Λονδίνο & σκηνοθεσία δίπλα στον πολυβραβευμένο Gene Feist, σκηνοθέτη & ιδρυτή του θεάτρου Roundabout του Broadway (Ν.Υόρκη). Επίσης σπούδασε κοντά στους: Ούτα Χάγκεν, Μαρσέλ Μαρσώ, Στέλλα Άντλερ κ.ά. και δίδαξε υποκριτική σε Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Λονδίνο, Λιλ, Λάρνακα, Αλεξάνδρεια, Αθήνα, Θεσσαλονίκη κ.λπ.
Ένα studio που σκοπό έχει να διαμορφώσει ηθοποιούς-ερμηνευτές εφοδιασμένους με όλα τα δυνατά μέσα της δραματικής έκφρασης, ικανούς να ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ. Ηθοποιούς ικανούς όχι μόνο να παρακολουθούν και να συμμετέχουν σ' αυτές τις αλλαγές, αλλά και να τις επηρεάζουν με την εφευρετικότητά τους.
Η μέθοδος του studio αξιοποιεί την ιδιαιτερότητα και την προσωπικότητα του καθενός, δίνει έμφαση στη ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ και τον ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ, την ΦΑΝΤΑΣΙΑ και την ΤΕΧΝΙΚΗ, την πνευματική ανάπτυξη, την προθυμία για ρίσκα και την συναισθηματική ειλικρίνεια.
Στο studio διδάσκονται: Υποκριτική για θέατρο ή κινηματογράφο, ερμηνεία κειμένου, χορός-κίνηση, φωνή, μάσκες, σκηνική παρουσία, τεχνική για οντισιόν.
Μία φορά κάθε μήνα, καταξιωμένοι καλλιτέχνες από το θέατρο και τον κινηματογράφο θα διδάσκουν στο στούντιο ως GUEST ARTISTS και θα δουλεύουν με τους σπουδαστές.
Κάθε 4 μήνες, η δουλειά των σπουδαστών (σκηνές και μονόλογοι) θα παρουσιάζεται σε κατάλληλο χώρο ενώπιον κοινού & καλεσμένων από το χώρο του θεάτρου & του κινηματογράφου.
Εγγραφές ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ (ξεκίνησαν)

Μιαούλη 11, Ψυρρή ΑΘΗΝΑ
πλησίον μετρό Μοναστηράκι
Πληροφορίες:
τηλ: 6977-90.61.66 | email: newyorkactingstudio@gmail.com
http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=134935416547357&ref=ts

Επικοινωνία (Τύπος):
Δέσποινα Ερρίκου, τηλ: 6944 613 607, errikou@eexi.gr

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Eκδηλώσεις, σεμινάρια και δωρεάν ομιλίες

Αξίζει τον κόπο να πληρώνετε €400 ή €500 ευρώ σε σεμινάρια αμφιβόλου ποιότητας, πιστότητας και αποτελεσματικότητας;
Σεπτέμβριος – Οκτώβριος 2010 - Σεμινάρια και δωρεάν ομιλίες, με πλούσια επιστημονική θεματολογία, χωρίς περιττές και ανούσιες λεπτομέρειες που κουράζουν:

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ. – Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, Ώρες 19:30 – 21:30, Αξία συμμετοχής €30.
Δείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία της εκδήλωσης : http://www.akis-angelakis.com/greek/News.aspx?Productid=404

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ : ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού – Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, Ζάππειο, ώρα 11:00.
Ελάτε να τρέξουμε ή να περπατήσουμε και να ενισχύσουμε με την παρουσία μας αυτή τη σπουδαία προσπάθεια. Για περισσότερες πληροφορίες http://www.bestrong.org.gr/el/bestrong/ournews/announcements/?nid=1379

ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ
ΘΩΡΑΚΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ με τον πρόεδρο της Ένωσης Δανειοληπτών Καταναλωτικής Πίστης, κ. Θεόδωρο Θανόπουλο. - Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, Ώρες 18:30 – 19:30.
Μια σπουδαία και διαφωτιστική ομιλία από έναν εξαιρετικά μαχητικό ομιλητή και γνώστη όλων των «κόλπων» που χρησιμοποιούνται από τους κερδοσκόπους σε βάρος του ανυποψίαστη καταναλωτή.
Η ψυχολογία του καταναλωτή σε περιόδους κρίσης, με την Ελεονώρα Σουρλάγκα, Ψυχολόγο - Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, Ώρες 19:30 – 20:30.
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Διεκδικητικής συμπεριφοράς & αποτελεσματικής επικοινωνίας (Assertiveness training in human communication)
Σάββατο 23 Οκτωβρίου, Ώρες 09:45 – 13:00. Αξία συμμετοχής €75. – Εισηγητής Άκης Αγγελάκης.
Δείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του σεμιναρίου : http://www.akis-angelakis.com/greek/News.aspx?Productid=406


ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Αποτελεσματικής διαχείρισης χρόνου για πολυάσχολους ανθρώπους
Σάββατο 23 Οκτωβρίου, Ώρες 14:00 – 17:00, Αξία συμμετοχής €75. – Εισηγητής Άκης Αγγελάκης.
Δείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του σεμιναρίου: http://www.akis-angelakis.com/greek/News.aspx?Productid=405

ΟΔΗΓΟΣ «ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ» για πωλητές και επαγγελματίες σε περιόδους οικονομικής κρίσης και αβεβαιότητας, Σάββατο 30 Οκτωβρίου, ώρες 10:00 – 15:00, Αξία συμμετοχής €145.

Δείτε εδώ αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία του σεμιναρίου & το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό : http://www.akis-angelakis.com/greek/News.aspx?Productid=407



Όλα μας τα σεμινάρια επιδοτούνται από το 0,45 ΛΑΕΚ ΟΑΕΔ
Σεβόμενος τις απαιτήσεις των δύσκολων καιρών, οι τιμές είναι ιδιαίτερα χαμηλές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.


Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Άκης Αγγελάκης LLM, SAC Dip.,
Authorized Trainer, Counselor & Life Coach,
Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Εκδότης, Συγγραφέας.
Image A Seminars, Εκδόσεις ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ
Εθνικής Αντιστάσεως 21, Νέα Χαλκηδόνα, Αθήνα 143 43
Τηλ. 210-2512988 & 210-2584880 Fax 210-2512988
http://www.akis-angelakis.com/

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Dropshipping‏

Αγαπητοί πελάτες,

Μετά την εγγραφή στην ιστοσελίδα μας: http://www.realelec-zone.com/, μπορείτε να πάρετε μέλος τιμή τότε.
Όλα τα ηλεκτρονικά προϊόντα είναι καινούρια, επίσης, με 1 έτος παγκόσμια εγγύηση. Και στέλνουμε τα προϊόντα πόρτα σε πόρτα σχεδόν σε όλο τον κόσμο.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας:
Email: web@realelec-zone.com
MSN: webrealelec-zone@hotmail.com
Ελπίδα για να πάρει πρώτα την παραγγελία σας!

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Αντιμετωπίστε την Κρίση Έξυπνα! - Αποκτήστε το δικό σας e-shop, μόνο με 679€ - ADV‏

http://www.sites.ae/

Η νέα εποχή και οι οικονομικές ανακατατάξεις, απαιτούν δραστικές αλλαγές...
2010
Καινοτομήστε, δίνοντας νέα πνοή και έσοδα στην επιχείρησή σας, διαθέτοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας Πανελλαδικά!
Με το Swan CMS και τις ενσωματωμένες δυνατότητες e-Marketing, η επιτυχία online είναι δεδομένη!
Swan CMS
Αποκτήστε και εσείς το νέο σας Δυναμικό Ηλεκτρονικό Κατάστημα 679€
Φθινοπωρινή Προσφορά

Αποκτήστε μια ολοκληρωμένη λύση Ηλεκτρονικών Πωλήσεων & Προβολής της Επιχείρησής σας, χρησιμοποιώντας το ισχυρότερο, αυτοματοποιημένο λογισμικό διαχείρησης ηλεκτρονικού καταστήματος, εφαρμόζοντας τις πιό εξελιγμένες τεχνικές πωλήσεων & e-marketing, βρείτε νέους πελάτες χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.
Δυνατότητα Ηλεκτρονικών Πληρωμών (Πιστωτικές Κάρτες, PayPal, κατάθεσης σε Τράπεζα & αντικαταβολής)
Δυνατότητα πώλησης φυσικών αγαθών, με διαχείρηση κατάστασης αποστολής και stock
Δυνατότητα πώλησης ψηφιακών προϊόντων & υπηρεσιών, με αυτόματη ηλεκτρονική παράδοση
Σύστημα Διαχείρισης Ενημερωτικού Δελτίου (Newsletter)
Σύστημα Υποστήριξης Πελατών (Live Chat) με κείμενο, βίντεο & ήχο
Κοινωνική Δικτύωση με Facebook, Twitter κ.α.
Σύστημα Διαχείρισης Συνεργατών-Μεταπωλητών (Affiliates)
είναι μόνο μερικές από τις δεκάδες δυνατότητες του Swan CMS !

Ενιαίος Τιμοκατάλογος για όλα τα Web-Sites

Χωρίς Κρυφές Χρεώσεις
ΔΩΡΕΑΝ Εκπαίδευση εξ' Αποστάσεως
ΔΩΡΕΑΝ Εισαγωγή Περιεχομένου
ΔΩΡΕΑΝ Μελλοντικές Εκδόσεις
ΔΩΡΕΑΝ Φιλοξενία για Πάντα
Υποστήριξη, SEO & E-Marketing
από Επαγγελματίες του Χώρου
Η προσφορά ισχύει μέχρι 15 Οκτωβρίου 679€
Φθινοπωρινή Προσφορά (Τέλος προσφοράς Αυγούστου 590€)
Για όλους τους τύπους Web Sites E-Shop/Dynamic/Static/Blogs Beauty - Reliability - Support

679€
Φθινοπωρινή Προσφορά
(Τέλος προσφοράς Αυγούστου 590€)
Για όλους τους τύπους Web Sites
E-Shop/Dynamic/Static/Blogs
Swan CMS Team

Cybersoft Plus LTD
Λ. Στροβόλλου 77, Γρ. 204
Λευκωσία, Κύπρος
Εταιρεία Ανάπτυξης Εφαρμογών
Διαδικτύου & Ηλεκτρονικής Διαφήμισης
sales@sites.ae

Τμήμα Εξυπηρέτησης &
Υποστήριξης Πελατών Ελλάδος:
(+30) 2410 - 286615

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Πωλείται μαγνητόφωνο tandberg

Πωλείται μαγνητόφωνο tandberg, μοντέλο td-10xd, με μεγάλα καρούλια σε άριστη κατάσταση και λειτουργικότητα. Μαζί δίδονται και 13 καρούλια. 8 κενά και 5 γεμάτα.
Τηλ. επικοινωνίας:  696937599060

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Daily Travelling News

TRAVELLING NEWS
Η καθημερινή σας ενημέρωση


http://news.travelling.gr/

Διαβάστε και σχολιάστε.
Κάτω από κάθε άρθρο σας δίνουμε την δυνατότητα να σχολιάσετε!
Γράψτε μας τις σκέψεις και προτάσεις σας για τον τουρισμό και τα τοπικά προβλήματα.
Στείλτε μας mail στο sxolia@travelling.gr
Θέλετε να πείτε την άποψή σας;
Σας δίνουμε το βήμα!
Θέλετε να πείτε τις προτάσεις για την τοπική αυτοδιοίκηση, ως απλός πολίτης, επιχειρηματίας ή υποψήφιος στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, 2010.
Σας δίνουμε το βήμα!
Στείλτε μας mail στο sxolia@travelling.gr

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

E-shop.gr: Εξοπλιστείτε έξυπνα και οικονομικά!





ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 9:00-21:00 ΣΤΟ 210 81.78.700
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ME FAX ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΣΤΟ 210 68.35.837
ΚΑΙ ΜΕ EMAIL ΣΤΟ sales@e-shop.gr

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Μεταφράσεις

Καλώς Ήρθατε στο Μεταφραστικό Γραφείο Νέας Ιωνίας

Το Μεταφραστικό Γραφείο Νέας Ιωνίας άνοιξε το 2008 στη Νέα Ιωνία.
Το γραφείο μας εξειδικεύεται σε μεταφράσεις Ελληνικών από και προς την Σουηδική και Αγγλική γλώσσα, αλλά μπορεί να σας εξυπηρετήσει με μεταφράσεις και διερμηνείες σε όλες τις γλώσσες του κόσμου, σε συνεργασία με το

Δίκτυο Μεταφραστικών Κέντρων Ερμηνεία .
Συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένους μεταφραστές, έτσι υπάρχει η δυνατότητα επίσημης επικύρωσης ώστε τα έγγραφά σας να είναι απολύτως επίσημες και έγκυρες.

Υπηρεσίες
Μερικές από τις υπηρεσίες του γραφείου μας είναι:
Επίσημες και Επικυρωμένες μεταφράσεις :
Γενικών ή τεχνικών κειμένων
Ιατρικών Γνωματεύσεων
Τεχνικών Εγχειριδίων
Πτυχίων (Πανεπιστημίων / Ξένων γλωσσών)
Ταυτοτήτων Διαβατηρίων
Πιστοποιητικά Γέννησης - Γάμου
Φορολογικών εγγράφων
Ισολογισμούς
Μετάφραση και διαμόρφωση κειμένων :
Μενού εστιατορίων
Εγχειριδίων
Οδηγιών χρήσεως
Ιστοσελίδων.


Διεκπεραίωση εγγράφων για το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ)
Ταυτόχρονη και Διαδοχική Διερμηνεία σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας και στο εξωτερικό και Παροχή εξοπλισμού συνεδρίων.
Σύνταξη και Επιμέλεια Βιογραφικών Σημειωμάτων

Σπουδές στη Σουηδία
Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές, και ποικίλουν ανάλογα με την ορολογία, το μέγεθος και την πολυπλοκότητά του κάθε κειμένου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν κοστολόγηση του κειμένου σας:
Διεύθυνση Καταστήματος :
Κυδωνιών 15
Νέα Ιωνία, Τ.Κ. 142 34
ΗΣΑΠ : Νέας Ιωνίας
(πλησίον Δημαρχείου Νέας Ιωνίας και Νοσοκομείου Αγ. Όλγας)
Τηλέφωνο : 210-27 14 002 Φαξ : 210-27 14 003
e-mail: erminia7@otenet.gr or erminia_nionia@hotmail.com

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Αεροπορικές κρατήσεις χωρίς χρέωση υπηρεσιών



Σας προσφέρουμε δωρεάν τα έξοδα για παροχή υπηρεσιών για κάθε αεροπορική κράτηση που αφορά πτήση εξωτερικού που θα πραγματοποιηθεί μέχρι 14/09/2010. Επωφεληθείτε από την μοναδική προσφορά μας και βγείτε κερδισμένοι!

travelplanet24.com
Λ. Συγγρού 241 & Αλικαρνασσού 2 - 17122, Νέα Σμύρνη, Αθήνα
Τηλ. +30 210 729 9660, ΦΑΞ: +30 210 729 9664, Τηλ. Κρατήσεων: 801

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Δύο νέες θέσεις εργασίας στο Ναύπλιο‏

Η εταιρία Aspis Real Estate και η Εταιρία Avon ζητούν εργαζόμενους στην περιοχή του Ναυπλίου.
Για περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις εργασίας επισκεφτείτε το http://argolidasearch.blogspot.com/

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

LLumar: Επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές με δώρο 35 ευρώ !‏

Η LLumar, σας υποδέχεται από τις καλοκαιρινές σας διακοπές με
ΔΩΡΟ 35,00 € !!!
Κλείστε τώρα ραντεβού σε κάποιο από τα 7 επίσημα LLumar Shops, σε Αττική και Θεσσαλονίκη, και κερδίστε 35 € έκπτωση για κάθε τοποθέτηση μεμβρανών* σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο της οικογένειάς σας.
Εκμεταλλευτείτε αυτή την μοναδική προσφορά και ελάτε σήμερα. Με χαρά θα σας εξυπηρετήσουμε
Μην χάσετε την μοναδική αυτή προσφορά να τοποθετήστε μεμβράνες στο αυτοκίνητό σας με κόστος από 99 € ! και απολαύστε την προστασία και άνεση που σας προσφέρει η LLumar !!!


Οι μεμβράνες αυτοκινήτων LLumar:
Μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση καυσίμου
Μειώνουν δραστικά την εκπομπή CO2 (φαινόμενο θερμοκηπίου)
Προστατεύουν από την βλαβερή ακτινοβολία του ηλίου
Προσθέτουν ποιότητα και ομορφιά στην ζωή σας
Με 20 χρόνια εμπνευσμένης πορείας, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, παραμένουμε ο διαχρονικός και αδιαμφισβήτητος ηγέτης της αγοράς μεμβρανών στην Ελλάδα.
Επισκευθείτε ένα από τα επίσημα LLumar Shops, ενημερωθείτε υπεύθυνα και τοποθετήστε αντηλιακές μεμβράνες στο αυτοκίνητό σας.

ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
*Η προσφορά δεν συνδιάζεται με άλλες, και ισχύει μέχρι 30 Σεπτεμβρίου για τοποθέτηση μεμβράνης σε όλα τα τζάμια του αυτοκινήτου, εκτός από το μπροστινό παρμπρίζ

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Χαρίζω Wii παιχνίδι…‏

Σήμερα δίνω ΔΩΡΕΑΝ το Wii παιχνίδι: Star Wars - Clone Wars.
Το παίρνει ο πρώτος που θα το ζητήσει στο:
http://katelanos.wordpress.com/

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Καλό φθινόπωρο‏ από την ACD Διαφημιστική


Επαγγελματικές Κάρτες με εκτύπωση 4χρωμίας offset μιας όψης σε χαρτί velvet 350gr και πλαστικοποίηση ματ

H προσφορά δεν περιλαμβάνει μακέτα και φ.π.α.

ΕΡΕΧΘΕΙΟΥ 85 ΚΑΛΑΜΑΚΙ 174 55 - ΤΗΛ. 210 9811330, 210 9855022 FAX 210 9854848
e-mail: acd@acd.gr
Επισκεφθείτε το site μας http://www.acd.gr/
Στείλτε τη δική σας αγγελία στο aggeliespress@hotmail.com