Στείλτε το κείμενο της αγγελίας σας στο aggeliespress@hotmail.com.

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Χειμώνας 2010: Προσφορές-εστιατόρια στην Πάτρα από το "greekeat.gr‏"

Νέες Προσφορές και Εκπτώσεις!
Ο χειμώνας έφτασε και το http://www.greekeat.gr/  σας παρέχει μια νέα σειρά από συναρπαστικές προσφορές για το φαγητό και διασκέδαση στα καλύτερα εστιατόρια της Πάτρας έως και 20%... Εσείς ακόμα το σκέφτεστε;

Ginger στο Κέντρο της Πάτρας…
Για το 2010 και 2011, το Ginger και το http://www.greekeat.gr/  πρωτοπορούν στα γευστικά δρώμενα της πόλης της Πάτρας χαμηλώνοντας τις τιμές και επιπλέον σας κάνουμε μια μοναδική προσφορά 15% στον λογαριασμό σας, ώστε να δοκιμάσετε και εσείς μια από τις κορυφαίες προτάσεις της Πάτρας με Μεσογειακή Δημιουργική κουζίνα. Για κρατήσεις επικοινωνήστε με την ομάδα μας στο 261 500 1441.


Πώς θα πάρετε τις Προσφορές;
Η διαδικασία εκπτώσεων μέσω Greekeat.gr είναι απλούστατη και ΔΕΝ απαιτείται η επίδειξη κάποιας ειδικής κάρτας προνομίων ή μέλους!! Απλά ενημερώστε το εστιατόριο ότι είστε πελάτης/χρήστης από το Greekeat.gr. Απλά ακολουθείστε τις ακόλουθες οδηγίες και Tips και καλή σας διασκέδαση:
Η διαδικασία εκπτώσεων μέσω Greekeat.gr είναι απλούστατη και ΔΕΝ απαιτείται η επίδειξη κάποιας ειδικής κάρτας προνομίων ή μέλους!! Απλά κάντε την κράτησή σας στο 261 500 1441 και ενημερώστε το εστιατόριο ότι είστε πελάτης/χρήστης από το Greekeat.gr κατά την παραγγελία σας. Απλά ακολουθείστε τις ακόλουθες οδηγίες και Tips και καλή σας διασκέδαση...

Εγγραφή νέων χρηστών...
Εάν δεν είστε μέλος της ομάδας μας, και επιθυμείτε να μπείτε στον κόσμο των μοναδικών νέων, αφίξεων και προσφορών που ανακοινώνουμε στο κοινό της Πάτρας, επιλέξτε τον ακόλουθω σύνδεσμο και εγγραφείτε μαζί μας, μπαίνοντας ταυτόχρονα στην κλήρωση των 10 δωρεάν γευμάτων μας (εγγραφές έως 31/12/2010).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε τη δική σας αγγελία στο aggeliespress@hotmail.com