Στείλτε το κείμενο της αγγελίας σας στο aggeliespress@hotmail.com.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

New York Acting Studio‏

Ένα νέο studio που απευθύνεται σε ηθοποιούς (αρχάριους, προχωρημένους και επαγγελματίες) ανοίγει στο κέντρο της Αθήνας.
Το New York Acting Studio, το οποίο ξεκινάει από 11 Οκτωβρίου 2010, στεγάζεται στην Μιαούλη 11, Ψυρρή και πρωτοπορεί περιλαμβάνοντας μαθήματα υποκριτικής για θέατρο και κινηματογράφο στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα.
Ιδρυτής & διευθυντής του νέου studio ο ηθοποιός & σκηνοθέτης Νίκος Κατής, που στις ΗΠΑ συνεργάστηκε με γνωστούς ηθοποιούς (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Τζον Τορτούρο, Λίαμ Νίσον, Κρίστοφερ Γουόκεν κ.ά.), σκηνοθέτησε θεατρικά έργα σε Ν.Υόρκη, Βοστώνη κ.λπ. και πρωταγωνίστησε στο θέατρο σε Ν.Υόρκη (Broadway & off-Broadway), Βοστώνη, Λονδίνο, Δουβλίνο, Κολωνία κ.α.
Σπούδασε υποκριτική στη διεθνούς φήμης Royal Academy of Dramatic Arts στο Λονδίνο & σκηνοθεσία δίπλα στον πολυβραβευμένο Gene Feist, σκηνοθέτη & ιδρυτή του θεάτρου Roundabout του Broadway (Ν.Υόρκη). Επίσης σπούδασε κοντά στους: Ούτα Χάγκεν, Μαρσέλ Μαρσώ, Στέλλα Άντλερ κ.ά. και δίδαξε υποκριτική σε Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Λονδίνο, Λιλ, Λάρνακα, Αλεξάνδρεια, Αθήνα, Θεσσαλονίκη κ.λπ.
Ένα studio που σκοπό έχει να διαμορφώσει ηθοποιούς-ερμηνευτές εφοδιασμένους με όλα τα δυνατά μέσα της δραματικής έκφρασης, ικανούς να ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ. Ηθοποιούς ικανούς όχι μόνο να παρακολουθούν και να συμμετέχουν σ' αυτές τις αλλαγές, αλλά και να τις επηρεάζουν με την εφευρετικότητά τους.
Η μέθοδος του studio αξιοποιεί την ιδιαιτερότητα και την προσωπικότητα του καθενός, δίνει έμφαση στη ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ και τον ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ, την ΦΑΝΤΑΣΙΑ και την ΤΕΧΝΙΚΗ, την πνευματική ανάπτυξη, την προθυμία για ρίσκα και την συναισθηματική ειλικρίνεια.
Στο studio διδάσκονται: Υποκριτική για θέατρο ή κινηματογράφο, ερμηνεία κειμένου, χορός-κίνηση, φωνή, μάσκες, σκηνική παρουσία, τεχνική για οντισιόν.
Μία φορά κάθε μήνα, καταξιωμένοι καλλιτέχνες από το θέατρο και τον κινηματογράφο θα διδάσκουν στο στούντιο ως GUEST ARTISTS και θα δουλεύουν με τους σπουδαστές.
Κάθε 4 μήνες, η δουλειά των σπουδαστών (σκηνές και μονόλογοι) θα παρουσιάζεται σε κατάλληλο χώρο ενώπιον κοινού & καλεσμένων από το χώρο του θεάτρου & του κινηματογράφου.
Εγγραφές ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ (ξεκίνησαν)

Μιαούλη 11, Ψυρρή ΑΘΗΝΑ
πλησίον μετρό Μοναστηράκι
Πληροφορίες:
τηλ: 6977-90.61.66 | email: newyorkactingstudio@gmail.com
http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=134935416547357&ref=ts

Επικοινωνία (Τύπος):
Δέσποινα Ερρίκου, τηλ: 6944 613 607, errikou@eexi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε τη δική σας αγγελία στο aggeliespress@hotmail.com