Στείλτε το κείμενο της αγγελίας σας στο aggeliespress@hotmail.com.

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Εκδόσεις Ψυχογιός: τα νέα μας




Αγαπητοί αναγνώστες,

Δίνουμε το «παρών» και αυτόν το μήνα, με τα τελευταία νέα και τις σημαντικότερες εξελίξεις για τις Εκδόσεις και τις εκδηλώσεις μας, με την επιθυμία να νιώσουμε όλοι μαζί μέλη μιας ενιαίας αναγνωστικής κοινότητας!
Το φθινόπωρο έκανε αισθητή την εμφάνισή του με τα πρωτοβρόχια και τη ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ (τυχαίο; Δε νομίζω! ), αλλά το πάθος για τον κόσμο των βιβλίων αναζωπυρώνεται διαρκώς παρά την πτώση της θερμοκρασίας! Νέοι τίτλοι και ανατυπώσεις αξιόλογων παλαιότερων εκδόσεων, book videos, φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις μας και ειδικές χαμηλές ΖΩΝΕΣ ΤΙΜΩΝ σε πάνω από 320 τίτλους διατηρούν άσβεστη τη φλόγα της φιλαναγνωσίας!
Αυτές τις μέρες προσπαθούμε να χαλαρώσουμε απολαμβάνοντας ένα ΠΡΩΙΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ, και αναλογιζόμαστε ποιο είναι ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ και τι έχει τελικά σημασία για εμάς, καθώς ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ, τασσόμενοι ενάντια στην ΑΘΕΑΤΗ ΒΙΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ. Φυσικά δεν παύουμε να προσπαθούμε και για όλα όσα θέλουμε να αποκτήσουμε (ΓΙΝΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ, ΜΑΘΕ ΠΩΣ), παίρνοντας πρωτοβουλίες και κυρίως την ευθύνη για την επιτυχία μας, αφήνοντας πίσω τις δικαιολογίες και τις θεωρίες συνωμοσίας (CONSPIRATA).

Θέτουμε γερές βάσεις από την αρχή της νέας σχολικής χρονιάς με διασκεδαστικά εκπαιδευτικά βιβλία με τον GUMMY BEAR, και διαβάζουμε μαζί με τα παιδιά μας τρυφερά βιβλία (ΠΙΠΙΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ), αποτρέποντας έτσι το ενδεχόμενο να γίνουν κάποια μέρα Ο ΝΤΑΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ή Ο ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΣ ΓΑΛΛΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ.
Τέλος, παίρνουμε ιδέες για φθινοπωρινά αναγνώσματα με αφορμή τις Παγκόσμιες Ημέρες:


Οκτώβριος
Ολοκληρώνουμε τη μηνιαία επικοινωνία μας προσυπογράφοντας τη «ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ 2.500» που στόχο έχει την ανανέωση της Δημοκρατίας, παίρνοντας μαθήματα από την αθηναϊκή εμπειρία των Κλασικών Χρόνων και την ιστορική νίκη της Μάχης του Μαραθώνα, η οποία έλαβε χώρα την 11η Σεπτεμβρίου 490 π.Χ. και αποτελεί ζωντανή κληρονομιά αλλά και πρόκληση για το μέλλον της Δημοκρατίας!

Κλειώ Ζαχαριάδη
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Τηλ. 210-2804800
Fax 210-2819550
Email: klio@psichogios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε τη δική σας αγγελία στο aggeliespress@hotmail.com