Στείλτε το κείμενο της αγγελίας σας στο aggeliespress@hotmail.com.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Με 30€ γίνεστε λαχταριστή σοκολάτα! 6 επισκέψεις για Solarium Turbo στην Κηφισιά...


http://www.pros4s.gr/

Special Deal: Με 30€ γίνεστε λαχταριστή σοκολάτα! 6 επισκέψεις για Solarium Turbo στην Κηφισιά. Αφήστε τους άλλους να τσουρουφλίζονται και κερδίστε εκπληκτικό μαύρισμα και έκπτωση 57% με αρχική αξία προσφοράς 70€.

Ο ήλιος εκτός από βλαβερός θέλει και χρόνο για να φτιάξει το τέλειο ομοιόμορφο μαύρισμα που ζητάτε.
Τώρα στην Κηφισιά, στο Doina Beauty μπορείτε να αποκτήσετε ζεστό σοκολατένιο μαύρισμα κάνοντας Solarium Turbo μέσα σε μόλις 6 επισκέψεις.
Αν η θάλασσα σας φαίνεται κρύα αλλά θέλετε τόσο πολύ να αποκτήσετε ζηλευτό χρώμα, μην χάνετε χρόνο και κάντε λαμπερές, καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Γνωριμία με τo Doina Beauty
Το Κέντρο Doina Beauty λειτουργεί από το 2000 και όλα αυτά τα χρόνια έχει καταφέρει να προσφέρει αυτό ακριβώς που αναζητά κάθε πελάτισσα για την περιποίησή της.
Με γνώμονα το καλύτερο αποτέλεσμα και την ικανοποίηση μετά από κάθε επίσκεψη, ο φιλόξενος χώρος του Doina Beauty προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών που αναδεικνύουν την ομορφιά κάθε γυναίκας: μακιγιάζ, μόνιμο μακιγιάζ, τοποθέτηση και βαφή βλεφαρίδων, περμανάντ βλεφαρίδων, αποτρίχωση, μανικιούρ, πεντικιούρ, θεραπευτικό πεντικιούρ, τεχνητά – μεταξωτά νύχια, θεραπευτικό μασάζ (λεμφικό, σιάτσου, thai), solarium turbo και κομμωτήριο.


Όροι Προσφοράς
Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο
Το κουπόνι ισχύει από 03/05/2011 έως 03/06/2011
Ραντεβού κλείνονται τηλεφωνικά 2 ημέρες νωρίτερα στο 210 6231692
Είναι απαραίτητη η εκτύπωση και προσκόμιση του κουπονιού στο Doina Beauty την ημέρα της επίσκεψής σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε τη δική σας αγγελία στο aggeliespress@hotmail.com