Στείλτε το κείμενο της αγγελίας σας στο aggeliespress@hotmail.com.

Τρίτη, 17 Αυγούστου 2010

Οι Έλληνες ταξιδιώτες στέλνουν μήνυμα στα ξενοδοχεία: Σας θέλουμε online!‏

Οι 'Ελληνες ταξιδιώτες έχουν αγκαλιάσει την πρωτοβουλία «σε θέλω... online», μέσω της οποίας ενθαρρύνουν τους ξενοδόχους να βρεθούν κι αυτοί στο Διαδίκτυο.
Η πρωτοβουλία «σε θέλω... online» δίνει στους ταξιδιώτες τα απαραίτητα εργαλεία για να ενθαρρύνουν τους ξενοδόχους να κινηθούν στο Διαδίκτυο όπου κινούνται και οι πελάτες τους και να χρησιμοποιήσουν τα ίδια εργαλεία.
Μεγάλος αριθμός Ελλήνων ταξιδιωτών έχει επισκεφτεί τη σελίδα της πρωτοβουλίας «σε θέλω... online», συμμετέχει στο Facebook (http://www.facebook.com/SeTheloOnline ) και έχει αφήσει την καρτούλα feedback σε ξεδοχεία σε όλη τη χώρα!
Οι Έλληνες ταξιδιώτες θέλουν να έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν δωμάτιο online και να επικοινωνήσουν με τα ξενοδοχεία της Ελλάδας μέσω του Διαδικτύου. Παγκοσμίως, 70% των καταναλωτών χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να κλείσουν τις διακοπές τους σε αντίθεση με 23% που το κάνει από το τηλέφωνο και 8% από τα γραφεία ταξιδίων.
Πολλοί ξενοδόχοι – ενώ θέλουν να βελτιώσουν την παρουσία και τις υπηρεσίες τους – δεν γνωρίζουν ότι οι πελάτες τους θεωρούν τη διαδικτυακή παρουσία απαραίτητη!
Η εταιρία ψηφιακής επικοινωνίας και στρατηγικής SoMaFusion από το Λονδίνο, δημιούργησε τα εργαλεία που παρέχει δωρεάν στους ταξιδιώτες έτσι ώστε να μπορέσουν να δείξουν στα ξενοδοχεία πώς θα ήθελαν να μπορούν να κάνουν τις κρατήσεις τους και να επικοινωνούν.

Ευχόμαστε να σας δούμε online...
Σοφία Γκιούσου και Μανώλης Μαυραντωνάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε τη δική σας αγγελία στο aggeliespress@hotmail.com