Στείλτε το κείμενο της αγγελίας σας στο aggeliespress@hotmail.com.

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Σεμινάριο για την μείωση κόστους στις επιχειρήσεις‏

Από το http://www.aqs.gr/

Η Μείωση Κόστους Λειτουργίας αποτελεί συνεχή αναγκαιότητα για κάθε είδους επιχείρηση, καθώς η πίεση του ανταγωνισμού υπαγορεύει αντιμετώπιση όχι μόνο των περιοχών της σπατάλης αλλά και άμεσες ενέργειες βελτίωσης αποδοτικότητας σε κάθε τομέα της επιχείρησης.
Για όλα τα κόστη απαιτείται επανεξέταση σχετικά με το αν είναι αναγκαία και τι αντίστοιχα αποφέρουν στην Επιχείρηση. Παράλληλα εντοπίζονται περιοχές διαφυγής κερδών της επιχείρησης καθώς ορισμένα κόστη μπορεί να είναι αναγκαία υπό τις παρούσες συνθήκες λειτουργίας αλλά εντελώς περιττά όταν με τη χρήση νέων εργαλείων ξανασχεδιασθούν οι διεργασίες.
Στο σεμινάριο παρουσιάζεται ο σχεδιασμός των Έργων Μείωσης Κόστους σε ολόκληρη την Επιχείρηση, τα εργαλεία υποστήριξης και το σύστημα Activity Based Costing (ABC), με σχετικό Case Study. Στους συμμετέχοντες δίνεται δωρεάν ειδικό λογισμικό ABC και 14 ακόμη εργαλεία μείωσης κόστους.

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010 (9:00-16:30),
Ξενοδοχείο CROWNE PLAZA (πρώην Holiday Inn), Μιχαλακοπούλου 50, Αθήνα
Για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο στείλτε στο fax 210-6216990 κατάλληλα συμπληρωμένη την παρακάτω δήλωση συμμετοχής.
Εναλλακτικά, επιλέξτε forward, συμπληρώστε και στείλτε την στο aqs@aqs.gr , ή πατήστε "Δήλωση Συμμετοχής" για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ηλεκτρονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε τη δική σας αγγελία στο aggeliespress@hotmail.com