Στείλτε το κείμενο της αγγελίας σας στο aggeliespress@hotmail.com.

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

Σεμινάριο...

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
- Σε γραμματείς της Γενικής Διεύθυνσης και των υπολοίπων διευθύνσεων.
- Σε διευθυντές των διαφόρων τομέων που θα ασχοληθούν με την οργάνωση ενός σύγχρονου και αποδοτικού γραφείου.
Με δεδομένο ότι η μη αποδοτική λειτουργία του γραφείου δεν επηρεάζει μόνο την γραμματεία αλλά και όλους όσους υποστηρίζονται από το γραφείο, το σεμινάριο αυτό είναι κατ΄ ουσία απαραίτητο σε όλα τα στελέχη.
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ. Η Advanced Quality Services L.t.d.είναι εταιρεία Συμβούλων Επιχειρήσεων με 15ετή παρουσία στην Ελληνική Αγορά, που έχει υλοποιήσει μεγάλο αριθμό (400) σημαντικών οργανωτικών Projects σε Ελληνικές και Διεθνείς Επιχειρήσεις, καθώς και πλήθος ενδοεπιχειρησιακών και ανοικτών σεμιναρίων με στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας των επιχειρήσεων.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο στείλτε στο fax 210-6216990 κατάλληλα συμπληρωμένη την παρακάτω δήλωση συμμετοχής. Εναλλακτικά, επιλέξτε forward, συμπληρώστε και στείλτε την στο aqs@aqs.gr, ή πατήστε "Δήλωση Συμμετοχής" για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ηλεκτρονικά.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Τρίτη 10, Τετάρτη 11 & Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009 (15:30-20:30),Ξενοδοχείο CROWNE PLAZA (πρώην Holiday Inn), Μιχαλακοπούλου 50, Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε τη δική σας αγγελία στο aggeliespress@hotmail.com